MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 6, 2015

lunch @ dapur sarawak

last week g makan ngan officemate kat dapur sarawak, dah lama dah teringin nak makan laksa sarawak ni..tapi tak pernah kesempatan.adala aritu masa jjcm masa tu kedai ni kat diomand square, ada la kita pegi sekali...masa pegi tu tutup plak dia...sampai ke sudah tak pegi2 tau2 kedai dia dah pindah kat jalan pahang

serius dah lama tak makan laksa sarawak..last skali dulu pernah makan kat kedai deja moss kat uk perdana, masa tahun 2012.kalau nak compare sedap lagi dapur sarawak ni, serius memang mabeles weh laksa dia, bukan senang nak jumpe restoran jual laksa sarawak kan..dulu2 ada laksa shack seme jenis laksa ada..pon sedap juga kat laksa shack tu.

kebetulan juga aritu last day assistant kita, dia ni orang sarawak..tu saje ajak dia g makan sini konon2 raikan dia la..makan makanan negeri dia hehe...

ni alamat dia, landmark dekat hospital tawakal jalan pahang,
19, Jalan Sarikei off Jalan Pahang, 53000 Kuala Lumpur


tq jam..senang kawan dengan kau
senang minta tolong, sampai umah aku pon kau tolong cat, pasang wallpaper & repair paip seme dia bole buat...harap2 pembantu aku nanti sesenang kau lah
ibu beranak 2 & bakal ibu

mabeles serius sedap lagi sedap dari laksa yang pernah kita makan masa g kuching dulu
.
cucu bilis pon sedap
pilihan JJCM


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

ni kedai yg dekat dgn plaza idaman tu ke?
kalau tak silap aku owner dia mahmud ali bahshah
aku pnh mkn mee kolok dia ..
sedap
ke bkn?!
ekeke

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
memang nampak santek jer laksa itu :)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Ok.nti nk pegila.xjauh dah tu kalau dekat dgn hosp tawakal..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...