MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 24, 2015

menang 2 dining voucher

alhamdulillah..murah rezeki semalam..tengah2 dok dalam seminar tetiba cek phone dapat notification dari paradgimmall & the royale chulan damansara


paradigm mall ni contest dia, dia suh submit gambar makanan yang pernah kita makan masa pegi paradigm mall, xkira la korang makan kat mana..asalkan apa saje kedai makan dalam paradigm tu.belek2 gallery ada la skali makan kt sana, makan kt chilis..so submit la gamba tu..& tak sangka dari beratus gamba, gamba kita terpilih untuk menang dining voucher RM50, jadi la kan..lepas la makan anak beranak hehe

contest ni tengah berjalan..ni baru start minggu pertama..so kalau korang ada gambar makanan yang korang amek masa kat paradigm mall pegi la submit mana tau rezki korang plak
 yang ni plak contest royale chulan damansara, aritu kebetulan pegi bawa mia main ice skating tgk ada contest kat hotel tu, kena submit gamba staff diorang tengah senyum hehe..slambe je kita panggil pekerja bangla tu amek gamba siap suh buat tanda good haha...ngikut je la mat bangla ni
yang ni hadiah dia pon voucher makan tp xtau lunch ke hitea ke or dinner kat hotel tu


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... [Reply to comment]

Siapa yg rajin makan kat mall, boleh sertai contest ni... akak ni mkn kat rumah jer nana :)

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

vavava..! tahniah, tahniah nana! :)

Badariah Umar said... [Reply to comment]

Tahniah nana

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah rezeki..tahniah nana

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, hahaha seronoknya! Menang lagi!! :D

cheq da said... [Reply to comment]

Tahniah

nurfadilah suardi said... [Reply to comment]

Tahniah nana. Rezeki kan

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

tahniah jugak dari aida...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...