MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 22, 2015

menang pilot cafe gala nite

 aritu insta astro show ada buat contest just post je masakan kampung pastu hastag daridapurpilotcafe, dah memang insta kita penuh gamba makanan je kan..apa lagi harus la kita kasi hashtag, aritu dia tak cakap plak apa adiahnya..kata adiah mesteri..rupanya semalam announce dapat g dia punya gala nite dekat pavilion

em..mcm berat kepada tak bole pegi je..ye la ada anak kecik susah skit la nak g event2 gini..nengok la sedekah je la kt kawan2 opis je sape2 nak nanti, tu pon klw bole transferable lah....

tq astroshow!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats!! Amy Mama Tisya pun menang kan?

juelee said... [Reply to comment]

sama la, puas pk kontest apa masuk ni bru teringat kontest gambo maknan hahah.. bg kat opismate yg bujang2 ni ha... kalau cete katun gagah gak nk bawa, tp ngenangkan cete lovey dovey ni mmg nnt tak diam ler deme dalam tu. bg je la kt org yg senang nk g...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tahniah nana....jumpe FA la nanti kan

AYuNG said... [Reply to comment]

wahhhh....tahniah

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

tahniah nana!

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, hahaha seronok bace, banyak betul kemenangannya haa..tahniah lagi!! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...