MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 29, 2015

menang voucher bernilai RM150

alhamdulilah..rezeki last week ada la join contest kat radio ultranisme dia suh hantar gambar OOTD kat instagram diorang...kita pon saje la try test...submit gambar masa raya haji last year..ari ahad tu dapat private msg dari ultranisme dia cakap klw terpilih utk menang voucher nanti diaorang akan call...so dioran minta la details...


ari isnin dalam kul 12 gitu tetiba dapat call..suara perempuan kemain frenly....kita ingatkan perempuan tu dari company ** sebab kita mmg ada tunggu call pasal interview..so kita pon jawab la..dalam otak dok fikir pompuan tu dari company yg kita nak g intebiu tu..skali dia tanya..awak ada hantar gamba apa  kat instagram ultranisme?kita jawab la gamba ootd pastu dia cakap tahniah awak menang voucher RM150..lepas tu baru dia cakap dia mon ryanti (pelakon) dj radio ultranisme

masa dia call tu diaorang just rekod kan je perbualan ktorg, mon ryanti pesan suh dengar radio dalamkul 2.30 nanti baru diaorg siarkan rakaman perbualan tu..bile dengar suara kt radio cam klaka je bunyi haha..

masa masuk tu tak ramai pon join ada la 4,5 orang je..penyertaan masih dibuka sampai 1 mei, so kalau korang nak menang juga sila follow ig ultranisme.voucher ni nanti bole beli baju, klw tak salah nanti diorang akan buat saje event kt avenue k mcm2 vendor ada jual jubah la baju la tapi seme baju je la..so nanti voucher tu bole la guna masa tu..bolela bli baju raya nanti hehe...




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

tahniah nana! :D

Eda Ejai said... [Reply to comment]

tahniahhh.. murah rezeki.. sonok tengok nana masok pape pon menang.. =D

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah tahniah rezeki....

Sha Salleh said... [Reply to comment]

tahniah :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... [Reply to comment]

free shoppinggg

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Ala..jnuh nk cr gambar ootd..hahahaha

~aSHa~ said... [Reply to comment]

tahniah nana..rezeki nak raya

Ummul Azkee said... [Reply to comment]

bestnye menang voucher....tahniah

bw dr housewifearts.blogspot.com

Ummul Azkee said... [Reply to comment]

bestnye menang voucher....tahniah

bw dr housewifearts.blogspot.com

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, hahaha tahniahh!!! :D

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

tahniah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...