MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 1, 2015

pasar bergerak

 setiap hari rabu mmg jadi kewajipan g pasar tani kat keramat permai..sebab bfast seme sedap2...capati, nasi lemak, sotong sambal, rendang, bubur pulut hitam, kuih muih seme sedap2...biasa opismate pon akan tumpang ngirim bekpes klw kita g sini

lepas tu yang menarik nya kat sini ada pasar bergerak..hehe..canggih kan..apa je xde skang?perpustakaan bergerak, balai polis bergerak, tandas bergerak taik bercicir hahahaha.......ni ada pasar bergerak plak..tapi xde la jual sayur, ikan dalam nye..

ada bahan2 kering je la cam serbuk kari, kordial, mee segera, segala mak nenek rempah, kuah rojak, frozen food seme keluaran fama, agro mas yang rasanya brand2 ni jarang nk jumpe kat pasaraya

bagus kan buat mcm ni esp kat kawasan office...mana tak sempat nak g pasaraya bole terjah pasar begerak ni. good idea!



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

babYpose said... [Reply to comment]

salam pagi, wah good idea ada pasar bergerak, cute je tengok. thanks for sharing, first time tau ni :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..1st time tau ada pasar bergerak mcm nie..bagus la...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

wow! menarik..1st time nengok pasar bergerak

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

penah tgk ni, tapi tak penah terjah lagi

eima said... [Reply to comment]

menarik kan .... nak berniaga kat mana pun senang ....

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
laaaaaaaa
memola tadi terkuzat iols baca title 'pasor bergerak' tu tau3
aternyer iols ingat pasor hat juai ikan, sutun, udang, ayam segala tu he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...