MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 20, 2015

REDEEM BANTAL FREE@ IKANO

arirtu FB goodnote ada buat giveaway la..1000 org pertama dapat free bantal
kita pilih utk redeem dekat ikano kat kl ada 2 je tempat ikano & viva home pastu ada juga kt melaka, batu pahat, penang

masa register tu masuk nama amrul skali..saje la cuba naseb kan..first come first serve katanya..lepas tu dapat reply dari goodnite kata berjaya utk redeem amrul pon sama..so last weken pagi2 sabtu tu ajak amrul amek bantal..datang ikano smata amek bantal je pastu balik hehe...

mmg dah lama nak bli bantal ni..rezeki la kan dapat bantal free..bile tanya kt staff goodnite harga bantal tu berapa dia kata dalam RM60 gitu

 
 cuba nengok muka budak tengah tu geram tak?hahah noteee!

 balik umah tros pakaikan sarung malam tu rasmi tros hehe


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

mhl gk bantal tu kn...untung dpt free..try gk aritu tp dh lmbt kot so tkde la dpt

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

dah save bajet nak beli bantal kan...tahniah nana

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

2 bijik dah rm120
manyak untong woo!

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, fuyooo bantal gudnite tu~ mahal ni tp dpt redeem, untunggggg sesangat!! best2 :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...