MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 7, 2015

selamat pengantin baru angah

 last week memenuhi jemputan nana kedign & family, adik dia angah kawen.majlis buat kat institut kraf negara kat rawang (baru tau ada institut ni), kita ngan diah pegi ngan anak2 je..tumpang kete pasya & co

suka nengok wedding angah..seme simple...tapi nice.baju simple je pelamin simple, makanan sedap! darwish keje nye mengamek lolipop & mamee je ulang alik sampai kembung beg mak dia haha....pastu skali g kutip darwish kt tempat lolipop dapat la pringles yang dibagi sebagai cenderahati utk seme guess..ada la 4 botol pringles dapat haha....kembung beg mak xleh dibendung lagi

kakak tak ikut..sebab dia kata mcm ni masa turun tangga rumah

" ni lah kakak malas pegi kenduri kawen ni..panas tau tak?" hahahah...mak nenek yang tak dapat dibendung..tak nak pegi sudah...ibu tinggal kan kt tokwan

 nana keding tak dapat di kesan time ni
 bergamba kenangan bsama perantin


 bff bersama handbag masing2
fyi nana keding pregnant dah 7 bulan, bulan 6 ni bersalin bersamaan ngan bulan puasa, rasakan plak turn kau berpantang bulan puasa ahhahahaha...gelak jahat
 kemain hensem abg adam ha baju mlayu johor lengkap songkok & sampin
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tklama dh nana keding nk bsalin...meriah smua ngan handbag

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

xnmpk cam peknen pun nana keding ni..dekat2 ngan kite kot due dia huhu.. debo plak
simple pelamin n baju panten.. suka!

Sue-Rya Qistina said... [Reply to comment]

comei je dak yana preggy kan..tatau pun dia preggy..kikikiki.. :D

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
macam pernah ku tengoks gambor model2 & henbeg2 itu :P

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

seme ngan handbag bergerak memasing kan....suke tgk BFF ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...