MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 6, 2015

apa aktiviti cuti panjang?

last week cuti panjang dok ontok2 kat umah je..masak sedap2 pastu makan..tu je keje hehe...nengok fb meriah kawan2 udpate oliday sana sini, balik kampung sana sini, jem sana sini..kami relek je dok umah diam2 xde jem2 hehe..

ada la juga bawa budak2 konon nak mandi kat the mines splashpark, skali sampai2 ujan..balik dengan penuh perasaan hampa..esoknye ari ahad bawa bebudak g mandi ka kk club taman melawati..

meh nak tunjuk menu2 sepanjang bercuti panjang aritu

jumaat - mil datang umah ngan adik2 ipar & biras seme..dah mcm raya, so kita masak spegeti & puding roti
 

ahad masak nasi tomato saje teringin nak makan, satu hal lagi nak abeskan sayur mayur yg kita bli buat beger ada banyak belen so ni je la cara dia dari sayur tu layu kita buat acar

 ni kakak request, kalau ikut ati nak buat sambal ayam je..dia yang nak kurma so masak la skit utk dia

ari isnin pon xde kemana2 (keje sebenarnya kul 4.30 petang tu) so lunch tu masak lasagna..sebenarnya kuah spegeti ari jumaat tu ada belen, kita frozen kan dia pastu senin buat lasagna



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

lprrrrr tgk smua menu

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

wahhh mmg XTVT memasak sungguh ni..best2....

cik mah said... [Reply to comment]

Rajinnyer. Sedap tgok...cik mah hr tu nasi kerabu...sedapnyer..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

perghhhh! sodap2..
cuti2 masak sedap2 pastu pas makan tido hahaha! tu je la kejenya :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...