MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 26, 2015

blog akan diprivate buat sementara waktu

sebenarnya dah 3,4 hari saya private kab blog ni...lepas tu ramai yang pm kt fb wasap siap ada silent reader pm tanya kenapa blog private..(iskk terharu plak ramai orang cari).sorry sebab private tanpa pesan.

kawan2 atas sebab2 yang tak dapat dielakkan..saya akan private kan blog ni buat sementara waktu..insyallah..nanti kita jumpe lagi ok..so start esok saya akan private balik blog ni.doakan saya sihat2 je..salam sayang ♥



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

nana....


apapun...bertabah ya..

tak tahu ppkok pangkal citer...

tapi ni mesti tgh sedey psl something...


take care tau

ietams said... [Reply to comment]

alahaiii kenape private kan pula..
x dpt la sy nak bace ... huhuhu

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

NAPE NANA...ALA SUE LAMA TAK BERTANDANG, TAK TAU CITER...SOWI....KALO ADA SALAH SILAP YEE...JGN LA PRIVATE..NAK BACA LAGI

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

semoga yang terbaik untuk kau Nana
sabar banyak - banyak

eima said... [Reply to comment]

laa nape plak .. ni ... take ur time

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...