MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 14, 2015

discoveria @ avenue k

sebenarnya pegi avenue k ni xde pon plan nak masuk discoveria ni..masalahnye nak amek hadiah kt rooftop kena lalu discoveria..dah nampak la si kakak..dia nak masuk nengok..hehe..bawa la juga...dah nak ditakdirkan rezeki kita aritu...ibu percuma sempena mothers day..kalau ikut total RM85 kena bayar RM65 aje...tiket utk dewasa RM25 kanak2 RM35 (mmg harga tix budak lg mahai sebabnye dalam ni mmg utk budak2 je)

ramai yg tanya apa yg menarik kt sini...dia nye lebih kepada pembelajaran pasal dinosor..nak masuk tu kena pakai vest dia..lepas tu dia bagi satu kertas kena siapkan task..dia bagi sticker utk lekat kat kertas tu..pastu dia bagi torchlight & mcm access card tu nanti kena touch kat screen ada 10screen kena jawab soklan situ dah siap jawab nnt kt pintu keluar dia kasi sijil

dino dalam tu mmg seme bgerak2 la siap bunyi2..takut adik..dia peluk ibu kuat2 haha..baru la dia dok diam sikit sebab dia takut.dalam ni xble amek gambar..dekat nak sampai pintu keluar ada sekor dinosor diorg kasi naik situ je bole amek gamba. so utk korang yg rasa xtau nk  bawa anak g mana weken bole terjah sini..rasanya pameran ni sampai jun je







 adik takut haha
jahat dd dia g letak kt telor dino
 yang ni konon2 cari tulang dino

 suka la budak ni main pasir

.


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

menarik!
tp sampai jun je? mmg tak sempat la..
kelakar adik kena buli ngan dd hehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Wow..exciting la sis..tp blh thm tiket dia mahal

cik mah said... [Reply to comment]

Wahhh...bestnyer..t azwa dah besar bolehlah g..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...