MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 12, 2015

hi-tea @ pullman bangsar

alhamdulillah..syukur rezeki dari allah...ari jumaat lepas menang contest kat instagram pullman bangsar, contest sempena hari ibu, just upload gamba ngan mak & caption sikit, ari sabtu tu terus kita g redeem voucher..ikutnya nak g ari ahad tapi ahad mia sukan & mak kita plak ada kenduri kawen takut terkejar2 so kita pegi la ari sabtu

meriah makanan...macam2 ada..seronok la ma kita dapat makan mcm2 kat hotel..ni kalau bayar mau RM70++ kot..syukur..syukur, ramai gak kawan2 yang menang berjemaah mamatisya & dikmas tahniah juga utk diorang..diorang pegi ari ahad so best la sikit sebab btol2 mothers day kan..siap dapat bawa balik kek lagi..kelas uolss..hehe

 





,
my fav puding roti


 once again tq so much pullman bangsar
 ni ma dapat adiah mug, rugi kita tak g ari ahad klw tak dapat kek, munga bagai hehe xpela xde rejeki dapat makan sini pon dah cukup syukur


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

rezeki dikongsi dgn ibu tercinta kn..mug mama kita dpt rsnye mcm tkde plak tulis happy parent day tu...hi tea yg kita menang bersama ni bernilai rm 98 saper nk bg kn

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

sonok ma nana, makan sedap2 kat otel.. anak blanje plak tu.. :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

adoi banyaknya makanan...bestnya dapat makan kat sini

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

tahniah!!

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said... [Reply to comment]

terus lapar bila tengok gambar makanan nie..bagus lah rezeki yg dpat berkongsi dgn org tersayang.

Azura Aziz said... [Reply to comment]

tahniah nana.. bestnya seskali dpt mkn cam ni kan..

lia ummiirfan said... [Reply to comment]

pullman makanan sedap. suka dessert dan sate dia.. :))

adeqmas90 said... [Reply to comment]

kak nanaa.. xpe laa kek nxtime klau menang ag kita wat ehh.. * ayt cam menang lg kn..kita lak 2. hehe.. seronokk dpt jmpe mamatisya.. tp sedih coz xdpt bwk mama dikmas.. tp ok laa dpt bwk husbnd kn. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...