MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 8, 2015

rezeki dining voucher

alhamdulillah...rezeki dapat dining voucher ni seme hasil contest2 kat instagram..banyak btol contest kat isntagram abes seme aku sapu masuk haha..nak2 skang ni dekat mothers day selambakkkk contest utk mother day..korang yg mana ada ig tu rajin2 la join kalau nak adiah percuma..agk2 klw nak tau apa contest2 terkini bole follow IG kita FAUZ4NA

yang ni collect last week kat paradigm mall
ada voucher chilis RM20, serai RM20m Bar B Q Plaza RM20 Simple Life RM10 & cake sense RM5
tp yang tak besnye seme expired hujung bulan 5 kecuali chilis valid sampai next year
 yang ni lg best buffet lunch for two kat royale chulan damansara
tak sabar nak g makan..kena amek cuti mgu depan ni heheh


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

bestnya! tahniah nana! :)

mama tisya said... [Reply to comment]

rezeki mkn2 kn..tp kalo cpt sgt expired pyh gk...apa2pn best mkn free..contest mother's day byk tul ..join la mana sempat kn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...