MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 25, 2015

7 ramadhan : mee goreng basah + putu piring

semalam ma masak mee goreng basah, nengok xde kuih kita pon start moto merempit g psar..hajat dihati nak bli roti john cheese tu skali dia punya q masyallah panjang gile..tros kensel, bli putu piring je..pastu bli air kelapa utk kakak..suka sangat la kakak air kelapa hari2 pon xpe air kelapa...xpela..demi kakak ibu turutkan..dia puasa kan..kasi la chance..bagi la apa dia nak makan, minum

ni kita nak suggest klw nak cari putu piring sedap kat keramat bole pegi pasar keramat, cari din putu piring, ni dari kita skolah dajah 6 kita bli kat dia..klw tempat lain putu piring biasa bau hapak kan?sebab kain dai tutup putu piring utk masak tu sure tak tuka2 tu bau hapak tu..tp kat abg ni sedap je putu piring dia satu 50 sen.

ni baru kali kedua jejak pasar ramadhan..tu pon sebab nak bli air kelapa mia la..hehe..klw kita sendiri nak g bli juadah kt pasar ramadhan mmg kita kurang gemar...sebab jenis tak de la bernapsu nak makan mcm2 masa buka puasa...minum air bese dah penuh dah...

semalam ma masak mee goreng basah
mmg suke klw ma masak mee sedap!
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sedapnya la hai mee goreng basah ni

Aidah said... [Reply to comment]

huhu...putu piring sekeping 50sen... mahalnya..
nasib kat jb masih dpt 5 keping rm2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...