MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 9, 2015

adiah beday dari BFF

xtau nak cakap apa...minggu lepas mmg minggu rezeki la...apa je terlintas, apa je yang di idam2kan allah makbulkan semua...sebenarnya beg ni mmg dah lama kita nengok diah pakai cantik & berkenan sangat dah usha2 dah kat ig & memang ada niat nak beli..dok berkenan kaler biege.

tup2 last week diah wasap...katanya beg dah sampai ada 3 kaler, ingatkan pasya, nana oder skali ada satu kaler pepel tu diah cakap the purple one goes to.....orang yang rezeki nye tengah melimpah ruah...heheh...adiah beday in advance katanya..advance sangat dapat adiah 2 minggu sebelum beday.

rupanya deme bertiga diam2 share sesama pastu oder beg ni kasi kita adiah beday..saje je tak kasi aku kaler biege nak suh bli sendiri la biege tu hahaha...cantik sangattttttttttttttttttt mekaseh sahabat2 lebiu so much rodiah, pasya & naha

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

murah rezki nana..
alhamdulillah
hepi for u n ur famili..

mama tisya said... [Reply to comment]

cantik beg tu

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahhh cantik betul beg tu, nasib baik dark purple..haha

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

untungnya dia...
kemahen...

Nana said... [Reply to comment]

cantik beg tu...kaler pun cantik

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah murah rezeki...seronok n bahagia kan dapat kengkawan yg sentiasa ada susah senang ni

Ummu Athiyah Ismail said... [Reply to comment]

cantiklah beg tu..

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

alhamdulillah !

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
alhamdulillah
rezeki bday gril gitew :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...