MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 25, 2015

alhamdulillah rezeki kakak pulak

semalam kita cuti..g soping baju raya anak2...masa dah abes soping tu dapat call, dia cakap tahniah puan..anak puan menang contest winx club dapat no 3.allah..terkejut sangat...hehe sebabnya kita tau sure ramai yang hantar penyertaan..mana tak nye xde nak resit pembelian pon..just amek je gambar dekat wall winx club tu lepas tu email kt diorang

masa kita amek gamba kt wall winx club ni kita ngan mia g midvalley 2mgu lepas la..g amek hadiah thermos tu..balik tu amek2 gambar ngan minion lepas tu on the way nak balik kat north zone tu ada la dia buka booth winx club

mulanya mia kata ibu nak amek gamba kt situ..masa tu kita xtau pon kata ada contest..ok la amek2 gambar lepas tu singgah booth ada la pamplet pasal contest..dah tau pasal contest tu kita suh la mia amek gamba lagi skali wat aksi2 gedik haha..balik tu edit2 skit pastu email..masa email tu lagi 2 hari sebelum tutup contest..masa email tu juga kita cakap kat mia..kakak doa la kakak menang contest ni...ye la sebab nye mia ni peminat no 1 winx club..kalau balik skolah sebelum tido tu dia buka tab dia tengok winx club..adik nak tgk upin pon xkasi..tak habes ngan winx club dia..

 kita email 3 gambar..tp ni la gamba yang diorang pilih sebagai pemenang no 3 kemain gedik ko kak!
sonok la kakak nanti dapat hamper barangan winx club worth RM150, siap  dapat baju yang best tu...aritu tgk baju dia kemain mahal...mampu nengok je la..rezeki kakak la dapat baju free



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahhh daripada ibu turun ke anak haa rezekinya. Tahniah adik Mia..boleh lah pakai baju free g jalan2 nanti..hehe (n_n)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...