MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 15, 2015

cable tab RM2

gile murah tak?murah tak? 2 hengget je kabel tab mia ni...xkira la local pon local la...janji battery penuh..hehe..kalau tab lama kita dulu rasanya 5x tuka kabel sebab mmg kabel tab tak tahan lama..dulu malas nak g lowyatt bli kt area opis je..beli kat giant batu caves kat kedai telefon rege RM30

lepas tu keje kt opis baru sekarang ni klw nak cr aksesori2 gini biasa kita beli kat budak opis je mmg dia buat part time repair phone & dia jual aksesori phone..ni last week bosan2 dok umah pegi la kat damansara sana..kedai eksesori phone murah tu..ala kedai ustaz tu...satu kabel harga RM2, ada yang harga RM5 ada yang harga RM15 pilih la mana korang nak..kita malas bli mahal2 sebab tau konfem akan jahanam lagi haha baik aku bli yg murah..bli la 2 ketol spare. slamat duit RM13...hehe sebab aritu tanya budak opis berapa harga kabel yg local dia cakap RM15

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, haha murah gila! Boleh beli 10 haa~

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
murahnyaaaaaaa
2hengget sajork tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...