MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 11, 2015

cash kali ke-12

alhamdulillah...sebelum private aritu sempat la cashkan nuffnang utk kali ke-12, kalau orang lain pilih untuk tutup amount saya xkisah nak share amount hehe..ala bukan banyak pon xde nye nak eksyen2 orang lain cash lagi beribu2...saje je mana tau dengan jumlah ciput2 ni juga bole kasi semangat kat kengkawan nak berblog kan...

bole la buat duit tabung holiday..xpon buat bli baju raya hehe...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

masyukkk...awl july smp la cek bole la wat raya or holiday tu

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... [Reply to comment]

Wah dah 12 kali cash out ye Nana..
Memang masyukkk lah tu..
CH baru terima cek Nuffnang minggu lepas tak sempat nak bank in lagi..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Amount ahkak lg ciput..hahaha..segan nk tnjuk.sbb xsama org ni tgk org tu tengok.persepsi semua lain2..kalau amount beribu sure ahkak tnjuk..hahahahaha...gurau2 je ye sis

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

blanje raya bleh, blanje p oliday pun bleh hehe..
alhamdulillah.. cukup murah rezki nana lately ni :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah rezeki tu

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahhhh dah banyak kali! Hahaha..saya baru first time nak cash out lepas 2 tahun berblog..200 lebih..lepas ni nak kumpul balek tggu 2 tahun lagi lah gaknye, sian betul..hahah!

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
waaaaaaaaaaaaa
kagum3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...