MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 16, 2015

cuti collect hadiah lagi

 jumaat last week kan minggu terakhir cuti sekolah...kita pon apply cuti nak keluar jenjalan ngan kakak...sian dia cuti sekolah tak kemana2...ajak dia teman g amek hadiah sekali..pagi2 lagi dah keluar...keluar cam nak g keje mcm biasa...hantar darwish kat rumah bbster..pastu g breakfast ngan kakak...perut dah kenyang tros g wangsa walk

hadiah pertama yg di redeem, tiket wayang kat tgv sempena bulan birthday
 (utk kelab tgv movie club)
best btol tgv dia bagi tengok wayang yang baru2 siap dapat set popcorn lagi..kalau tiket hadiah gsc utk bulan birthday dia bg tgk cite yang dah 2 minggu di tayangkan
tengok cite jurassic world, BEST gile ok cite dia

 lepas abes wayang terus gerak seri pentas redeem hadiah dekat ntv7 menang kit kat rubbies 2 kotak..
xde pon amek2 gambar dalam sri pentas tu tp ramai la jumpe personaliti tv3


 sekotak ada 2 layer satu layer 10 pcs so ada 40 pcs semenye sedap gile
 lepas tu gerak ke midvalley redeem hadiah thermos 
lepas habis tu singgah kat bawah amek2 gambar dengan minion...




ingat sebelum balik nak makan kt kfc sebab nak redeem voucher snack plate free dapat masa jawab survey masa g makan kfc last week tapi memandangkan jam nak dekat kul 5 kita takut jalan jem so take away je
hah tu dia berderet2 hadiah yang di collect..gini la pengorbanan kaki2 contest terpaksa apply leave utk amek seme hadiah2 hehe..ni pon kita kumpul pastu kolek sekali jalan senang cite

dalam pasa dok amek2 hadiah contest...sempat lagi join contest hahaha..bole plak dedua contest ni tutup hari yang sama 14 jun 2015 (harap2 ada rezeki sempena beday kiki)

sebelum nak balik tu terperasan ada satu booth winx club
ni memang la cite karton kegemaran kakak....ada la photo wall kt situ bole amek2 gamba..masa dah amek gamba baru perasa dia tulis ada contest..amek kt photo wall pastu submit kt website..xyah nak resit2 ke apa..moga ada la rezeki kakak menang barangan winx club..dia memang gile sgt ngan winx club ni
 yang ni plak malam ahad tu tgk ramai kwn2 upload gambar ngan minion, bile tanya diorg contest apa ni..diorang kata ada contest kat fb honor...masa tu lagi 2 jam sebelum tutup nasib baik la ada snap2 gamba ngan minion masa g mv tu..dapat la juga join contest ni last minit
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

seronok la syawal kalo dapat G tgk minions ni...banyak ekor ni....tahniah nana...banyak hadiah collect tu

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
oohoiii
nak masuk segala contest ni kena fast thinker macam uols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...