MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 10, 2015

dah lama gile tak pergi ulu yam

yup lama gile2...rasanya masa mia umur 3,4 tahun kot last g sana..last week pegi bfast dekat nasi berlauk sedap kat gombak tu abes je bfast terus gerak g ulu yam..sebenarnya tak berani juga nak bawa budak2 mandi2 sungai ni..ye la skang ni kan kes kencing tikus tu..takut juga, tapi kesian kakak dia kata bosan..cuti sekolah tak g mana..so bawa la dia mandi sungai tawakal je la..nengok ramai je orang mandi

bayaran masuk RM4 tu kira tiket parking la...ktorg pegi xde bawa makanan2 apa pon sebab dah makan kenyang2 kat kedai nasi berlauk..masa sampai tu kul 10.30 air dia mak aii sejuk membeku..tak lalu nak mandi..adik & kakak je relek mandi sejam lebih gak la...kul 12 baru balik.

darwish rasanya ni la first time dia mandi sungai..pernah bawa masa dia umur 6 bulan tapi xmandikan dia..eksited sungguh la dia main pasir..orang ajak balik mengamuk2 mengelepar2 xnak...haha..adoi seksa ibu nak pakai pampers dia..ngamuk xmau naik

model majalah manggis haha






.
love u kids 

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

lama sungguh jugak tak ke ulu yam ni,,,last tak silap sue bulan 4/2008...mmm..lama jugak tu....

juelee said... [Reply to comment]

sy lg kesian tak pernah g ulu yam hohoho sungai sejukkkkk

MaDiHaA a.k.a Ratna said... [Reply to comment]

best jugak kat ulu yam tu ye... akak belum pernah sampai lagi.. haritu cadang2 nak ke ulu yam.. sekali terbabas ke templer park.. hehehe...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Lama.sgt2 dah xmndi kolam ni..huwaaa..huwaaa...punca hubs xbagi..takut anak1 hanyut la..blabla..hadoi

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

alaaa seronoknya dorang! :)

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

tak jauh nau dari umah aku weih nana
tapi tak terpgi - peginya
huhuuhuhh

eima said... [Reply to comment]

kami takut nk mandi sungai sbb risau kes kencing tikus tu yg tak brani nk jejak kat sungai tu .....

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
air dia jernih nooooooooooooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...