MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 12, 2015

hadiah tiket wayang dari gsc & tgv sempena birthday

 rasanya sejak register dengan GSC ni baru sekali je claim tiket wayang masa birthday...tak ingat sebenarnya hehe..lupa langsung, ni teringat nak claim pon sebab dapat email dari tgv suh claim tiket wayang sempena birthday.

korang kalau nak claim sila la register kat gsc 
nanti sampai je bulan beday korang tu print je tulis nama pastu bawa g gsc tukarkan ngan tiket
voucher hanya sah digunakan masa bulan beday sahaja
nanti dia akan minta ic untuk verify
satu voucher ni dapat 2 keping tiket
 yang ni kita register kat tgv movieclub, rasanya aritu time register tu dia bagi free je kad tu..
so sampai bulan beday dia akan email suh kita redeem 2 keping tiket siap ngan popcorn set lagi


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

bestnya! xtau la plak..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
ha
bertingkek2 la uols nengok wayang dapat tiket free nooooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...