MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 3, 2015

hai semua!

alahai korang...sayang nye kat korang seme....kita baru seminggu lebih private kan blog wasap bertalu2, pm kat fb pon sama, blom masuk yang email lagi...nape blog private??adoi...konon2 cam lama je nak private tapi cam tak sangka plak ada ada orang yang prihatin tanya mcm2 siap suh aktip balik...hehe...ok la..sebab tak nak menghampakan peminat2 i semua i buka la balik blog ni (bajet2 femes hahaha phuiii)

sebenarnya seminggu lebih tak update hari meronta2 nak update tau RINDUUUUU...tapi memandangkan skang kita dah rasa lebih tenang...lebih seronok & lebih lapang dada maka kita buka la balik blog

ok nanti kita update ye cite2 tertunggak are you ready??jangan muntah ijau tau baca cite2 tertunggak hehehe... ♥ ♥ 



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Hai...hehehehe

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

nana, kite taktau cite pape.. sbb bz bersalin huhu
apa2pun, harap nana ok skrg..
muka pun dah semakin bujur sireh, hehehe..
moga yg baik baik aja utk kehidupan nana n famili pasni

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

hah ape cite..
cer citer..
cer citer
lepas je bukak blog
kemain murah rejeki ko nana
jgn lupa belanja subway 1
ahaha
all the best
take care

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
seb baek dah tak private :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...