MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 10, 2015

harian metro sabtu 6 jun 2015 :)

sabtu lepas balik dari ulu yam tu dapat notification kat fb, diana tag cakap muka keluar paper metro ehehe..dan2 berenti kat seven eleven tros beli paper.sebenarnya 4 hari sebelum tu ada orang yeos call..dia interview thru phone je...dia tanya la..berapa banyak kita beli yeos tu...lepas tu apa plan dengan duit kemenangan tu..& last skali dia suh bagi ucapan utk rumah aman yang mana yeos laici mewakili sumbangan untuk rumah aman...

so kepada korang yang nak menang duit raya jangan lupa join contest tu..join je hari2 mana tau ada rezeki RM3000, sejak dari hari kemenangan tu sampai hari ni memang kita join tak pernah miss lagi..sehari ada la 3,4 kali hantar.walaupon dah menang kita ada potensi untuk menang lagi..sebab pemilihan dibuat random je,mana tau murah rezki menang lagi RM3k ahahaha..haippp haipp jangan tamak nana..lempang kang


 femes anak2 ibu join masuk paper hehehe
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

femes2 masuk paper..

nanonano said... [Reply to comment]

Tahniah nana!
:D
salam kenal sy org Kuantan, hehe
semangat ptg ni nkg beli air kotak yeos jugak,
kehkeh

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

tahniah nana

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

femes ames uolls masuk paper tau..kikiki..tahniah nana

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

tahniah sekali lagi :)

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

tahniah sekali lagi :)

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam! Wahhh masuk paper! Haha tgk ade AG kat sebelah, nasib kak xkena panggilan hangit kat HOt FM kak..kot diorg yg interview akak saje nak kenakan..hahaha

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
he3
AMIN
menang lagi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...