MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 8, 2015

menang percutian ke langkawi 3d2n bersama nora danish

yallah sesungguhnya allah tu maha mendengar...dah lama terdetik dalam hati..nak pergi holiday...dah lama tak pergi holiday...lepas tu teringin nak naik cruise..ada la brapa kali survey2 harga tengok mahalnye...stakat angan2 mat jenin je la..nak naik cruise

aritu join contest safi, kena bli produk dia resit RM20 keatas, lepas tu susunkan produk mengikut aturan & kena buat pantun 4 rangkap, kita ni bab slogan ke pantun memang la tak pandai...tapi aritu kita masuk spontan je...beli shampoo lepas tu balik office buat pantun terus submit..

langsung xtarget nak menang grand prize sebab tau contest slogan2 bukan kepakaran kita...tapi dah rezeki allah tetapkan..menang juga akhirnya syukur yallah...percutian ni naik kapal cruise untuk 2 orang.sape nak ikut?angkat kaki! haha...



ni kira kemenangan ke-3 dekat fb safi  & percutian ke-3 bersama safi juga
tahun 2011 menang ipad sorang satu bersama bff + percutian kat sepang golden palm tree

tahun 2013 menang saguhati kamera instax bersama bff +percutian kat avillion PD
masa ni pregnant kan darwish 4 bulan



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

nor nazliana said... [Reply to comment]

tahniah..rezeki tue..

Ummul Azkee said... [Reply to comment]

tahniah!!!!bestnye menang percutian...saya pun ada join contest nihhh.tpi belum rezeki nmpknyerr

nayfatimah rasyid said... [Reply to comment]

tahniah

mama tisya said... [Reply to comment]

naik cruise ngan nora danish...tahniah

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Fuyoo
Tahniah nana..
Best tuh

Azura Aziz said... [Reply to comment]

wah tahniah.. murah rezeki nana..

cik mah said... [Reply to comment]

wahhh,...rezeki..tahniah2...

ayu Ismail said... [Reply to comment]

tahniah nana

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

aida join gak ni.
tapi xde rezeki :( hu hu hu...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
bertingkek3 menang contest
teringinyaaaaaaaaaaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...