MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 9, 2015

menang RM3000 cash

 allahuakbar...tak tau nak cakap apa...speechless!! ni la kemenangan terbesar sepanjang join contest...camane la agaknye kwn2 yang menang puluh2 ribu tu kalau saya jadi korang mau saya pitam satu hari pastu bangun pastu pitam balik hahaha...

contest ni saya join hari ke-7 hari2 sebelum tu saya tgk ramai kawan2 menang so tergerak hati juga nak join...tanya member camane cara nak join.ari sabtu saya keluar rumah singgah petronas isi minyak lepas tu bli satu tin air tin lici RM2.10 balik rumah saya lupa nak sent gambar resit..esok pagi bangun tido baru teringat pasal resit..so saya pon sent hari ahad masa hari ke7 contest berlangsung..

saya sent 1 je resit penyertaan & air tin tu pon saya bli 1 je...esoknya hari isnin saya mc..demam...tengah2 tengok tv tiba2 dapat call dia cakap hai..im brenda from yeos congratulations you are the winner for our daily grand prize RM3k!! kita masa tu terdiam kejap..kita cakap ha??RM3k?not RM300?are u serious???dia cakap yes you menang RM3k!! masa tu xtau nak cakap apa kita menjerit cam tak caya...gelak2 ms brenda tu sebab masa dia call tu tiba2 ada petir kat office dia..dia cakap suara you jerit lagi kuat dari thunderstorm hahaha.....

allahuakbar...tepuk2 pipi mcm tak caya..ye la..mana taknya kita baru start join & hanya hantar satu penyertaan je terus menang RM3 ribu!!!...kita tak tau pon ada hadiah RM3k tu...yang kita tau 10 orang menang harian RM300 so bajet nak menang RM300 je la...dah rezeki allah kan...hantar satu je terus menang hadiah utama utk hadiah harian syukur sangat yallah..syukur..syukur

saya ada baca kat fb yeos ramai komen2 kata ada yang hantar beratus penyertaan tapi xmenang..ada yang setiap hari hantar 4,5 penyertaan tapi xmenang...kena ingat satu je...REZEKI ni rahsia allah..kalau dia kata dia nak bagi..dia akan bagi....cepat atau lambat tu seme terpulang pada dia..kita ni kena berusaha..cuba lagi jangan putus asa..insyallah ada ganjaran nye nanti kan...

by the way ada ramai yang pm tanya tips, seriously saya xde apa2 tips..saya main join je..& saya ada tanya dekat person in charge camane diorang select winner, diorang kata diorang guna system..so random je..andaikata awk pernah menang sekali awk ada chance utk menang lagi dan lagi..kalau awk join byk2 penyertaan sebab semuanya system yang pilih.so kepada kwn2 yang nk mencuba nasib..sila add wechat yeosmalaysia & tgk cara2 penyertaan nye kat sana..good luck kawan2!! saya doakan semoga korang bernasib baik mcm saya juga



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

masyukkkkk 3k...rezeki raya ni..tu la ada bc cina meroyan sbb send byk tp xmenang...dh kata lucky draw..rezeki la walau antar 1 je

myfara FLK said... [Reply to comment]

tahniah..murah rezeki..

Ummul Azkee said... [Reply to comment]

aduhai...bestnye dpt rezeki terpijak...nak juga!hehehe..tahniah!melimpah ruah rezeki yer..

eima said... [Reply to comment]

alhamdulillah ..aku rasa nk jerit sama wei .... murah rezeki ko dear ...tahniah ....

Zee Suhaini said... [Reply to comment]

tahniah..banyak tu duit raya..
btw, ada nana ada masuk paper metro sabtu lepas kan sebab winner contest..congrats again..

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, ya Allahhhh!!! Akak!!! hahahaha sy yg baca ni pun tbe2 rasa nak pitam jugak sbb terus imagine, kalau sy yg menang, mesti pengsan jap...hahaha..tahniahhh!! Betul2, benda2 mcm ni kalau nak kena usaha lebih sikit...satu2nya tips yang ada, adalah jangan malas nak join kan kak..haha Rezeki mmg rahsia Allah..huii tahniah kak! Happy for your win :D 3k tu~~~ pergh!

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

tahniah nana..! bangga ngan nana :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah rezeki tu

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

wah!
tahniah :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
waaaaaaaaaa
tahniah3
lucky betoi uols :)
rezeki dari Allah kan3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...