MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 11, 2015

menang tiket zoo melaka & night safari

alhamdulillah...rezeki bulan birthday la ni..masuk 2 hari lepas je arini dah announce pemenang..
dah la kena buat slogan..adeh lemah btol bab2 slogan ni..main tibai je..slogan jujur dari hati...dia tanya kenapa sebab saya mesti menang tiket ni..kita cakap sebab ahad ni hari jadi kita..so bole la kita hadiahkan hadiah ni kat anak2 bawa diorang berjalan cuti sekolah ni.

yang join pon tak ramai..ada la 60 lebih je yang join..so senang la skit nak menang kot..
xtau nak cakap kebetulan ke apa..dulu pernah menang tiket theater upin & ipin pon dia minta sebab kenapa kita nak menang?kebetulan juga masa dulu show theater upin ipin tu jatuh masa birthday kita..kita jawab sama je..sebab hari jadi saya so saya nak hadiahkan dekat anak saya yang memang minat gile upin ipin hehe...




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah..jln2 ke melaka la vkend ni ye

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah rezeki..boleh jalan2 G melaka ni

mun said... [Reply to comment]

wahhh tahniah..bestnya...

aizamia3 said... [Reply to comment]

wah.. tahniah.. hadiah hari lahir.. ;)

nanonano said... [Reply to comment]

alhmdulillah, rezeki. mmg byk luck la bufday gurl ni :D

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
he3
mudah jer yer he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...