MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 16, 2015

menang voucher thermos RM100

yang ni menang dekat fb thermos..join 2 nama menang dedua2 sekali..so dapat la voucher thermos RM100..voucher hanya sah di redeem masa maybank fair kat midvalley minggu lepas je..malas nak pegi weken, tau2 je la..midvalley tu parking dia cam mana...adoi dalam banyak2 soping mall mid valley la aku paling tak suke pegi..hazabedah nak cari parking..ni pegi ari jumaat pon dekat 40 minit la mencari parking...kalau bukan sebab nak redeem hadiah mmg tak kuasa nak g midvalley

klw ikut terms kat voucher, dia xle nak combine voucher ni..satu voucher sah utk satu transaction je..tapi seb baik diorang tak strict...so bole combine..kita berkenan dengan flask air rege RM49 skali tgk situ purchase with purchas..banyak yg kita berkenan seme PWP hampeh tol..jadi sebab xde banyak pilihan kita rembat la straw botol & food jar kaler pink hehe..gasak la darwish pakai la kaler pink pon..biru nengok cam tak santek.

 setiap satu ni rege dia RM59 so tambah cash RM18 je dapat la dua barang ni..
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

comey thermos dia

eima said... [Reply to comment]

ok la janji free kan ... tahniah dear

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
santek la termos tu kan3
mahai gak yer he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...