MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 30, 2015

menang voucher zalora RM100 & koolfever

alhamdulillah..rezeki ramadhan..tengok ramai kawan2 contest join contest ni kat ig kita pon mencuba naseb la..ari sabtu g giant bli barang2 nak buat nasi kerabu lepas tu tak lupa bli snikers sekali..dengan bermodal kan RM3 lebih dapat RM100 hehe..syukur

tak sesia la..pijar2 tangan kita dok membuang biji cili hijau nak buat solok...lepas siap je cargas amek gambar solok tu pastu tenggek kan snicker atas munge...tak sangka plak terpilih..sebabnye ramai yang submit gamba...alhamdulillah..bole la bli kasut raya yeay! hehe...

.
solok lada yg membawa tuah :)
 yang ni menang 6 keping koolfever utk 100 terawal
masuk 3 nama tiga2 sapu bersih hahah
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Dkna Abza said... [Reply to comment]

tahniah.. boleh shopping raya kat zalora la

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah rezeki sangat tu nana..tahniah

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

bestnya...tahniah sis

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahh zalora!! bestnyeeee!! sy ni xde IG so xalert sgt contest2 di IG ni..sedih T_T, hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...