MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 18, 2015

pelaburan bijak

syhh..jangan tegur heheh..skang ni semangat join contest tengah membara..semenjak memenjak menang yeos 3k aritu mmg tiba2 datang semangat bercontest.tapi kita join mana yg pop murah2 je la..nak bli mahal2 xmampu kita...

ari isnin dapat la hadiah contest wyeth tu, ada voucher aeon RM50, so ari selasa lunch hour keluar g aeon kejap..bli pop untuk contest...semua voucher tu kita gunakan untuk bli milo & maggi..heheh nampak tak pelaburan bijak kt situ..xyah kuar kan duit sesen pon bli pop.

tak letak harapan tinggi untuk menang..usaha tu kan tangga kejayaan...dari dok saje mana nak berjayanya...nak senang bukan senang...kena bersusah2 sikit insyallah senang la nanti.moga ada rezeki kita anak beranak...

 total seme ni RM51.20 air tin milo tu kasi sorang skit kt budak department
lebih tu bawa balik bagi anak adik badik, ma abah skit rezeki yg sikit di kongsi bersama :)
maggi?memang diharamkan kt umah kita hehe..so taruk umah mak la kita amek plastik je hehee
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

good luck nana

Zura Tamin said... [Reply to comment]

best..best..best ..

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

mmg bijakkkk :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... [Reply to comment]

amboi.. ila belum datang mood lagi kiki

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg bijak ni...moga ada rezeki nana yee

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
good luck uols

psstt : teringin gak nak join contest segala, tapiiii pemalaih he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...