MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 4, 2015

peraduan ukirkan senyuman serikan suasana


ting!!!

tu dia...peraduan dah keluar dah...ingat kan aritu kita ada g photoshoot jadi talent utk southern lion tu..ha skang udah keluar dah gambarnye kat web, paper & form contest.lain2 tempat kita tak tau lagi...
korang kalau nak mencuba nasib join la...
syarat2 bole tengok kat website dia
hadiah utama kereta myvi uolss!
.
 blanje skit gamba2 kt studio aritu

sebenarnya tudung yang di pakai tu bukan tudung kita hehe...memula pakai tudung kaler coklat cam kat bawah ni..punyala dah beratus2 snap skali agent hantar la pic dekat boss dia..bos dia ckp kena tukar tudung sebab kaler coklat tu nampak mati...seb baik la tudung mak kasih match ngan baju pinjam la kejap tudung mak dia hehe..(kasih tu yg jadi anak dalam photoshoot ni)
makeup by kakak kita

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

heee.. cantek nana :)

nor nazliana said... [Reply to comment]

model la ni hihii good job

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

wahhh glamer je tau nana...inshallah nak join la...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

good job..tahniah!!

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
haah laaaaaaaa
nampak suran pakai tudung kelabu
tu la org dalam bidang dia, dia tau la seri tak seri segal tu kan3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...