MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 8, 2015

restoran terapung seafood bujang fire fly @ desaru

 sebelum balik kl, project manager bawa ktorg makan kat bujang firefly, dia kata kalau tanya orang kat desaru mana seafood femes, ni la dia..kawasan dia tepi sungai, restoran terapung gitu..masa pegi tu kul 5.30 petang memang tak de orang..ktorg je kat situ..

bos suh oder, biasa la orang lelaki kan xpandai nak oder2 haah..so kita tibai la amek set ada menu kitam sotong bagai...amek set utk 7 orang RM200 sekali ngan air.dalam set tu ada tomyam seafood, siakap 3 rasa, sotong tepung, ketam sambal & kailan ikan masin

kalau nak suruh kita penggemar seafood ni komen, kita cakap so..so aje..sebab kita dah pernah makan lagi sedap dari sini,jeram aroma lagi sedap berganda2 :) bukan la tak sedap langsung, ok cuma tak boleh celen aroma & waklan ikan bakar kat sepang sana, enviroment dah cun dah cantik, malam2 bole naik feri tengok firefly menarik la tempat ni

 tomyam
 kailan bapak beso portion dia
sotong tepung, halus2 je sotong dia
 ketam sambal kita amek la half nak try walaupon tau elegik haha..abes makan tros gatal tlinge
 siakap 3 rasa ikan tak garing tu yg buat kureng umphh
.
 muke orang kelaparan...pagi masa nak gerak singgah rnr pagoh breakfast lepas tu kat site sampai petang kul 5.30 otw balik kl tu baru lunch



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Bestnya!!!
Blm pernah rsa ikan bkr aroma..
Teringin jgk nk g

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

kite yg dekat ngan aroma jeram ni pun xpenah try lg nana, hehehe...

nnt nak p gak la :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
seafods my peberet he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...