MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 22, 2015

rezeki ramadhan


 dedua menang kt fb
yang ni menang 2 tiket gsc tapinye masa join tak perasan utk orang ipoh je..haha..gasak la dah masuk baru perasan..xpe tix tu klw xle guna kt gsc kl sedekah la sesapa org kt ipoh masuk 4 nama empat2 menang haha..tamak! dah dia kata sape cepat dia dapat..kita cepat2 la masuk...yang menang utk fans melaka tu nnt bole bagi adik ipar dia dok melaka
so total 8 keping tiket wayang menang kt sini
fb mak kita tu buat sebab nk masuk contest haha...sian mak aku xtau apa pon
 yang ni lg best jawapan cam bese copy paste dr org2 sebelum..haha...pastu kita plak menang
menang kt fb innershine club
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...