MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 11, 2015

selamat pengantin baru isya toh & huzairee

 last week dapat jemputan dari kakak ipar..abang dia kawen dengan pengacara selamat pagi malaysia, isya toh.yang ni kenduri belah lelaki dekat senawang..dengar cam jauh je senawang kan..ikut LEKAS highway memang lekas je sampai hehehe...

kita tukang bawa mak kita makan kenduri..dah orang jemput kena la datang kan..lagipon saje nak g jalan umah parents kakak ipar sebab diorang baru pindah situ.masa sampai tu baru lepas hujan..memang lecak la padang tu tenggelam wedges mak dalam air hehe...

tetamu tak crowded so senang je nak amek makanan..pastu ulang2 alik meja desert hehe..sedap btol kuih2 dia..makanan plak ada 2 option nasi minyak & nasi lauk kampung, kata nogori haruslah ada masak lemak cili api, tapinye kita xperasan ada lauk2 kampung sebab dia kat meja belah lain, skali tgk mak kita amek masak lemak daging salai adoi...rugi2 hehe...nak buat camane dh amek nasi minyak makan je la.


baru sampai posing dulu depan pelamin, darwish tu baru bangun tido tu, rambut serabai2 cari sikat dalam beg xde plak tertinggal dalam kete
 ni kakak saya 2 orang




 masa masuk dalam umah pengantin nak solat, terjumpe dengan syafiqa ni yang dulu dia pernah masuk paper muka kena toreh tu, adui lawa sungguh adik ni...lembut je
 sebelum balik kl sempat la amek gambar ngan pengantin
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

ptt mcm pernh tgk pengacara tu sbb time interview adik ipar psl MH370 kt selamat pagi malaysia dlu die ada

juelee said... [Reply to comment]

kakak klong tu lawanya.. muka tirus je......

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sama la muka nana ngan kakak nana tu kan...macam kengkawan

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
wa
kenduri retis uols he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...