MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 5, 2015

site visit @ desaru

sepanjang keje ni la first time pegi site visit.memang teringin nak g site..xkisahla mana2 site pon..penah hint2 kat bos tingin nak g site..nanti bawa lah saya klau ada g site visit hehe...aritu bos panggil dia cakap nak pegi site visit tak?biar clear sikit kita bole tau apa keje kita..memang la kita keje procurement tak memerlukan utk turun site pon..tapi kalau dapat turun site tu banyak la ilmu kita bole dapat...pengalaman tu..xseme orang ada peluang turun site.

site ni jauh skit kat desaru gerak dari office kul 7 dekat kul 11.30 baru sampai.ni kira projek office la..buat luxury resort..baru je cakap ngan bos nanti resort dah siap bole la kita minta discount nak dok situ bos cakap harga paling murah RM1000 lebey ahah..tros ok fine xpela xyah haha...

penat memang penat tapi seronok sebab belaja benda2 baru..kena naik tingkat 3 atas bumbung resort dengan pakai tangga besi adoi goyang lutut makcik...ngan kena gigit nyamuk nye...memang kenduri nyamuk aritu..skali dia hinggap ada 5,6 ekor sekali papppp pukul nyamuk bertepek la 5 sahabat kat tangan hahaha....

lepas abes2 tengok site..apa lagi ajak project manager bawa g tepi pantai..xjauh pon dari resort tu...pantai dia mak aikkk cantik gile!! ye la tempat ni kan private beach gitu..mana ada orang mandi2 tapi nye kawasan sekitar kotor dengan sampah teruk betol la diorang ni..air laut dah cantik dah jernih biru je aihh geram rasa nak mandi

 selpie dulu seketol sebelum muka & badan belengas2 peluh
 ewah2 ada gaya QS tak?hehe...
 tekun la konon2 dengar bos explain


.
ok abes dah site visit meleleh2 peluh time ni lencun
 pas abes site visit g pantai melayan perasaan



.




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

wahhh semangat bekerja ni...

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, hahaha tercapai jugak nak site visit ye kak..desaru kt johor je, baru nak ushar2 regenye, sekali paling murah seribu..omg~ terus takpelah..belum kaye lagi..hahah!

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
lepaih site visit gi sea visit pulop yer he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...