MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 24, 2015

1 syawal kami

raya kl je kita tahun ni..tema kengkonon emerald green skali baju kakak mia sampai dah lari dia nye green kita & darwish je sama green dia ahh lantak kan situ janji green kan hehe...baju mia bli kat online je...baju kita plak dah setahun beli simpan dalam lemari..mmg last year bli tu utk buat raya...ha over kan?hahaha...aritu ada menang voucher RM200 zalora tu kita bli la baju brand zalia kt zalora..baju saje..kain dia kita bli skirt kat berjaya times square mix & match nampak cam tempah sepasang je...sedap baju zalia ni..suka sangat ngam2 terletak mcm di ukur2 je size L

menu2 raya lupa nak amek..hehe..sebab sebok sangat pose2 mcm2 gaya lupa amek gambar makanan...cam biasa la..rendang tu wajib, mak kita buat rendang ayam kita plak buat rendang campor daging, paru & hati, lepas tu ada lodeh, sambal ikan bilis & kek coklat

meh la kita blanje gamba raya klw rasa gedik tak yah nengok hehehehe

 

 .
nampak tak mia dah tak sporting nak bergamba..nampak tak skang sape yg lagi sporting?

.
kenapa ada tong popcorn di situ?sebab amek gamba utk join contest kekeke..sempat lagi kan?




sekeping je gambo ngan family, benci nengok nampak gemok! hahaa
ni ada 3 ahli kelorga tak ckp kakak no 2, adik no 6 & 7 xde dalam gambar

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Adlin Mohamad said... [Reply to comment]

Posing tu perghhh lawa2 la
Cantik pic

eynda said... [Reply to comment]

Salam Aidilfitri :-)

mama tisya said... [Reply to comment]

bj mix & match tp mcm sepasang...cun...mia kasi chance kt adik la posing..hehe

Khalid Kyle said... [Reply to comment]

Lelawa baju, btw Selamat Hari Raya buat sis sekeluarga ya :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... [Reply to comment]

raya raya raya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...