MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 28, 2015

2 syawal

ni la aktiviti kita raya ke-2..oleh sebab xde rumah sedara mara nak pegi..so kita pegi beraya kat giant batu caves ehhe..ala sape kaki2 contest sure tau pasal contest ni...hanya layak utk 50 orang pelanggan pertama sahaja...beli beg p&G RM50 pastu ko amek la apa2 barang p&G sebanyak mana yang bole dalam masa 3 minit

masa sampai giant tu pukul 10.40 terus q masa tu tengok mmg dah ramai beratur..tawakal je masa tu..dapat ke tak dapat ke tak kisah janji try..sebab dah sampai kan so q je la...bila register kita dapat ni 44 fuhh....hujung2 juga la tu...ramai yang tak dapat join sebab dia kan sampai 50 je..so yang lain2 tu balik la dengan hampa...

berbaloi ke tidak??sangat lah berbaloi...bayar RM50 je..total nilai barangan yg kita amek RM285.90 mmg aim nak amek shampoo je...barang2 p&g ni antara la gillette, head &shoulders, pantene, rejoice, ambipur, oral b..oleh sebab rak ambipur tak sama rak shampoo so kita malas nak kejar2 masa..just fokus amek shampoo je...

orang cina kata no 4 tak de ong kan?sorry ok manyak ong ni no hahaa
 gambo ni kawan skolah yg snap haha..kita mmg xde snap gambo aritu kawan tu dia beratur juga tapi xdapat join sebab dah lebey 50 orang

.
ni first batch no 1-25 diorang start dulu

 dapat kawan baru..geng contest juga..kenal sehari sebelum contest ni hehe
 masa ni turn 2nd batch dah siap tunggu nak kira
 before
 after..penuh beg ngan shampoo
 jual.jual..heheh pantene tu 2 dah ada orang bli rejoice tinggal 3 head & shoulders xde org bli lg..letgo murah2 je ngan kengkawan..tinggal la 2,3 botol je utk stok smpai hujung tahun hehe


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg berbaloi222

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

nak jual bape rm shampu head n shoulders tu? klu murah, nak gak hehehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

tahniah sis..semoga terus murah rezeki

ietams said... [Reply to comment]

bestnya!!
tahniah

Jemput jenguk ietams yerr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...