MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 29, 2015

4 syawal beraya bersama kesayangan

tahun ni sakan plak beraya...dah kebetulan bff seme ada kt kl..maka raya ke-4 kita beraya bersama bff plak...cam biasa la konvoi ngan diah..memula g umah nana..sian kawan tu dalam pantang lagi xleh beraya hehehe....

siap di jamu ngan buah durian pergh...menu raya paling win! haha...dah lama tingin nak makan durian tapi aritu bulan puasa xlalu tekak plak nak makan durian kan...start musim durian ni la first time makan...adoi nikmat sungguh la..dapat 3 ketol pon jadi la..

abes raya umah nana g plak beraya umah bbster darwish aka ex bbster rayyan anak diah hehe...lepas tu call2 kengkawan seme tak balik kl lagi...last2 nye 2 buah rumah je la..4 syawal aritu....xpela..janji beraya juga kan..idok la terperap je baju2 raya dalam lemari hehehe...

suke baju ni simple tp nice je..pon bli kat matrade masa vendeur festival aritu
yang penting baju ni nampak kita kurus hahaha puiii
sebelum gerak harus la posing2 belakang umah..ye la cam bese..utk masuk contets kt ig selambak2 contest ari raya




bergambo dengan tuan umah..jeles nengok mama...kurus je kalah kita yang anak 2 nih


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

lia ummiirfan said... [Reply to comment]

amboii.. kemaen posingg.. hihi.. cunnn 👍👍👍

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

cantek2 baju raya nana.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...