MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, July 9, 2015

adik owh adik



Muhammad Darwish amnan…..lama tak cite pasal dia kan?
Makin membesar dengan jayanya makin NAKAL makin banyak akil makin tak duduk diam makin banyak perangai makin suka buat perangai makin buat ibu penat!Tapi xpe ibu tak mengeluh pun dengan perangai dia yang makin makin seme tu…enjoy the journey, kadang2 je mengeluh dengan diri sendiri tak tahan penat haha…

Tak tau la kenapa dia suka sangat buat perangai pelik2…ada je menda dia buat nak kasi orang naik angin nak kasi dia diam buka upin &ipin konfem diam! Tengah meraung2 nak pakai pampes kasik je upin mmg ubat diam la tuMinggu depan nak masuk 2 tahun dah…kejap je rasa…sakit beranak pon mcm terasa2 je lagi…

skang ni dia mmg bg kejesama klw nk amek gambar...cer nengok gamba2 kt bawah ni..kita suh dia senyum cam2 gaya dia bagi hehe








Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, haha comelnyaaa dah pandai posing...tp tu lah kan, sampai umur tertentu diorang ni mesti rajin nak meragam sampai ibu penat..hehe..

~aSHa~ said... [Reply to comment]

anak2 mmg selalu menduga kita..dgn perangai nye....akk ni dgn anak ke4..mintak perhatian LEBIH....tabah je la..ihihi

dorsett pink said... [Reply to comment]

biasalah tu.. makin besar, makin banyak ragamnye.. apa-apaun, seronok kan jadi ibu..

dorsett pink said... [Reply to comment]

makin besar makin banyak ragamnya

Dewi Aja said... [Reply to comment]

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...