MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 8, 2015

aircond hasil duit raya yeos

duit yeos dah masuk...ma kita sebok suruh beli sofa la..bli barang kemas la..masalah nye kita xminat...xminat barang kemas xminat nak bli2 sofa..pakai mana ada je..tapi bila fikir2 ada betul juga duit yeos tu bli something yang nampak..

bile fikir2 apa nak bli ni...kita decide nak bli aircond, lagipon mia dah lama minta pasang aircond..sian dia klw nak tido malam2 dia basahkan skit baju dia renjis2 air kt baju dia cakap kakak nak buat rasa mcm ada ekon..sejuk..pastu klw tido tu dia selak baju tido tinggal spende je..haha..baju tido seme jenis2 dress gitu kan..malam tido mmg terkangkang je nampak spende, kalau pakai baju tido sepasang ngan seluar tu sure dia selak baju dia sampai dada..panas katanya

lagipon cuaca skang ni kan mmg panas..maka sesuai sangat la pasang aircond.oleh sebab kemalasan nak sebey2 kita pegi kt kedai letrik area umah je...cakap ngan pakcik kedai tu pakcik saya nak aircond bajet saya rm1000 siap pasang 1hp aircond apa bole dapat?tros dia cadang aircond brand midea...alih2 masa sampai brand mitsubishi plak..gasak situ la janji ada ekon hehe...

masa pasang aircond ni mia xde..sebab dia sekolah, balik je rumah kita ckp kt dia..kakak ibu ada seprise..cuba buka pintu bilik..dia berlari buka pintu pastu tgk ada ekon..teros menjerit terima kasih ibu!! yeayy bestnye ada ekon haha...pastu datang peluk ibu haha poyo

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

juelee said... [Reply to comment]

yeay sejuk dah tido malam mia.. skang panas membahang... musim kering

mama tisya said... [Reply to comment]

mak2 kalo ore klate mesti soh bli brg kemas..hehe..hah sesuai bli ekon..panas cuaca skarang,,,kt umh ekon lg..kipas lg...bahang tul

Salmiah Mz said... [Reply to comment]

Wah, untung dapat beli aircond guna duit raya yoes. Jimat duit raya.
Best mia dapat tido dalam aircond. hehe
salam ziarah dan salam lebaran.

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

syoknya dah ada air cond...

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, hahahaha mmg berbaloi betul...tahniah kakak, sbb dpt ekon skangg..hehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...