MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, July 13, 2015

alhamdulillah menang Grand Prize :)

Aritu kan ada menang like share and comment kt fb viv mall.dia random pilih 20 orang utk ke acara giant maniac competiton..so acara nye ari sabtu lepas kt giant viva mall cheras.

Sepatutnya ada 20 peserta tapi masa aritu just ada 11 je yg datang,ini sudah bagus kurang saingan hehe..memula tu ada la kenal sorang geng comper yg menang juga ingat ok la ada geng skali last mnt dia xle g..xpela kita cari geng kt sana je la..tgu tgu utk registration tiba2 ada sorang adik ni tegur..akak fauzana kan?eh tekujat juga kita mana dia kenal ni? Haha saya kenal kt fb dia ckp..dan2 tu tros add dia jd friend haha..dia ckp saya kenal akak..akak femes, ceh! Xde maksud dia tu dia kenal sebab selalu nampak nama kita join contest2 yg dia pon slalu join juga

Sebelum acara start dia kasi sorang satu envelope yg mana dalam tu ada jumlah yg kita kena shopping,setiap oranf lain dia nye amount.sape dpt amek barang dengan harga terdekat dan terpantas dialah pemenang.

Memandangkan kita sampai awal..kita dah masuk dlm giant & usha lane tu ada brang apa lane ni ada barang apa..dah tau kedudukan kt mana barang letrik kt mana baju2 saje je..sekali lalu buat satu pusingan..hehe tu la kelebihan org smpai awal tp org lain buat derk je xde ronda2

Kita nye envelope dapat amount rm178.64,dalam otak dh aim nak amek barang letrik.Dia bg masa 10 mnt & dia tiup wisel cepat2 la kita tolak troli ke tmpt barang letrik.amek rice cooker rm168 so kita short lg rm10.64 g ke depan area kaunter nampak biskut rm10.99 tros grab & tros g kt kaunter amek no & cashier scan harga utk dapatkan resit.lita org kedua selesai.

Masa dh habis tu masing2 sama sendiri tanya berapa terlebih or berapa terkurang & kita je ngan sorang chinese girl amount paling hampir dengan nilai yg ktorg dapat sama2 lebih 4 sen,org lain ada lebih 2.00,4.50 sesambil tgu juri kira seme
Dok tanya2 berapa harga yg dapat 

Kita sorang je yg amek barang letrik org lain seme amek pampes la susu la kiranya troli diorg penuh ngan barang..kita ada 2 barang je.amek barang letrik konfem nilai dia besar so xyah nak susah2 kira

Skali masa dia umum result menang grand prize hehe..serius xsangka..dah la ada sikit dugaan sebelum dtg situ nyaris xle datang je.hehe dah rezki kan alhamdulillah. Hadiahnya hamper worth rm100 voucher giant rm200 & tupperware jenis glass tu

bergamba dengan semua peserta
 kawan baru hehe tq sudi tegur akak
memasing amek sorang satu envelope
 short briefing
 get ready!
 ni total amount kita
.


6 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah...nasibaik kurang yg dtg lg kurang saingan

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

tahniah nana..! alhamdulillah

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahhh ade acara sekali ek..mmg rezeki, dah lah pergi, dpt grand prize lak tu, tahniah! btw, muka kawan baru akak tu sama mcm muka akak lah, haha

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

Congrats nama!

eima said... [Reply to comment]

tahniah nana
gile la ko ni ... tak pasal ko dpt gile nak ngan aku ... hahahaha

ko ni awesome lah !!! hebat hebat hebat !!!!

PoohGumux said... [Reply to comment]

tahniah
seronok tgk u selalu menang
gd luck dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...