MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 29, 2015

cantiknye baju pepel dia

amboi..kabel henpon pon nak baju raya tau hehe..lama dah cari menatang nih...utk lilit2 kat cable phone supaya xde la jahanam..sebenarnya cabel kita tu mmg jahanam dah pon..iphone nye kabel biasa problem kt kepala dia tu..terbuka2 getah dia dah nampak wayar kt dalam..jenuh seletop dah..

aritu ada kwn g kedai ustaz (kedai eksesori phone) kirim la sekali kt dia..wat balut kabel phone kita tu....3pcs RM3 je..dedulu masa baru2 keluar satu seploh inggit orang jual kat ig, gile kaya sape g jual aritu hehe..

haih jenuh gak nak lilit sampai abes
 ok siap dah cover wayar cabel
pepel haruslah! hehe...
secure la skit lepas pakai benda ni..bole elakkan dari cable jahanam main gulung2 je kan

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

wan muliani said... [Reply to comment]

Eh, ada rupanya gulung-gulung macam ni...
mende baru ni...

sebelum ni bila pecah kat ujung tu tukooo je yg baru....
TQ for info!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...