MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, July 2, 2015

collect cheque yeos :)

ni cerita semalam..amek cuti semata nak collect cek dekat office yeos..ye la..nak minta excuse bukan kejap kan...paling2 makan masa 2 jam juga nak g sana, nak g damansara plak amek hadiah mia..office kita klw lebih 2 jam diorang suh amek halfday..

cuti dah la tinggal 4 ari je..gasakla situ cek 3 ribu punya pasal...hahaha...seb baik ada waze sampai la dengan jayanya tanpa sesat...office diorang kat belah2 dalam area pj sana..kita dah la xpandai sangat area pj ni..mujor ada waze.

masa dia kasi cek tu dia minta gambar resit yang kita menang...seb baik la simpan dalam satu album resit2 yeos tu..dah sign2 seme dia amek gamba ngan mockup cheque.balik tu terus g bank in..alhamdulillah..syukur rezeki allah..ni la pertama kali menang cash banyak camni..paling banyak dulu menang cocopie rm1000 je.

layan diri sungguh kt sini..hehe xde recep sampai2 je kt meja recep ada telefon pastu dail ext pic suh dia turun hehe...
tu dia mcm2 air yeos ada..ingat dapat la sekotak dua kikiki...
ceria nampak pemenang harian ni hahaha...
slamat di bankin dah :)



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah murah sungguh rezeki ni...tahniah nana...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats Nana!! murah rezeki..
:-)

mama tisya said... [Reply to comment]

masyukkkk...cek kita pn dh smp tp tk amik lg kt umh mak

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Fuyooo....raya sakanla nana!!!!!

ida ahmad said... [Reply to comment]

Bestnya! Tahniah tahniah !! 3K tu B-)

mshazadoes said... [Reply to comment]

akak nak duit raya !!!!

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahhh dah collect dan dah bank in dah pun! Pantas dan tuntas! Hahaha tahniah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...