MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 15, 2015

kuih raya..settle

 haih tahun ni mmg xde mood nk buat kuih raya..malas sangat rasa..tu ajak mak g bli je kuih dah siap...kita bli kt perusahaan zainab jaya branch kl punya, kita kan agen kek lapis coklat aritu..diorang ada juga jual biskut2 raya..mmg sedap kuih dia..cuma kita je malas nak jual biskut raya hehe..so kita bli utk sendiri makan je la..memandangkan kita ni agen so dapat la murah seme2 kuih ni..discount RM5-7 utk setiap bekas.

mmg xyah susah ati nak fikir sedap ke tak sedap..memang semua sedap...tapi dah g last minit kuih2 yg best seme dah abes...amek la mana ada je...





 ni ahad lepas buat ngan adik cornflakes madu dah ni je kuih paling senang kan..so rajin la skit


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahh murah gila dpt diskaun banyak tu, best2!
kuih raya yg 1st tu nampak sedap, semua nampak sedap..sy ni hantu kuih raya sikit, haha

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... [Reply to comment]

Rajin nana buat kuih.. akak kuih tunjuk aje..
salam lebaran aidil fitri ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...