MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, July 6, 2015

menang hamper just pran RM100

eh! lupa nak update haha..lama dah menang ni rasanya masa seminggu puasa aritu menang...
kemain jenuh gak cari jus pran ni..heheh..sanggup tu semata nak join contest sanggup g carik..rupanya mmg tak semua tempat ada jual..seb baik kat kk mart ada..& mujor la ada kk mart baru buka area opis ni tu pon masa nak bli tinggal oren je..mangga dah abes

senang je contest ni amek gamba iftar bersama jus pran sehari ada 3 pemenang selama 30 hari lepas tu plak dari mereka yang menang2 ni akan ada plak hadiah utama :

HADIAH UTAMA: Wang tunai RM8,000 x 1, RM3,000 x 1 & RM1,000 x 1
gile best kan??cuba la korang try test join contest ni..xmahal pon sebotol rm4.50 sen je

 masa nak amek gamba ni mia tak de..g jenjalan..lama sangat tunggu dia balik last2 kita panggil anak buah berlakon jadi anak ahahah...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

rmi geng contest menang..tu yg try gk...sedap gk jus pran mangga

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahh hadiah yg paling best tu! hihi..open lagi ke? nt nak try lah :D Thanx kak, dan tahniah mng hamper! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...