MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 24, 2015

menang papa mama day lookalike contest

alhamdulillah...syukur..syukur...contest ni kt fb viva mall, ni kali kedua la menang kat viva mall nye fb aritu menang grand prize giant maniac competition.contest ni dia suruh email gamba kita & anak dia nak cari yang serupa la...agaknye tak ramai tau contest ni..sebab klw ramai otai2 comper tau mmg sah aku xmenang hahaha...

masa join ni pon tengok kawan share kt fb dia..cepat2 la sent email..alhamdulillah dapat 1st runner up hadiah pon bole tahan...tak keluar modal apa pon hehe...

 RM300 cash +RM250 makeup voucher

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...