MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, July 13, 2015

rezeki ramadhan alhamdulillah

allahuakbar..ramadhan tahun ni memang murah sangat rezeki syukur ...syukur..dalam pada kita tak duga..dalam pada kita tak sangka kan allah tu bagi rezki dari macam2 arah..

last week dapat cek nuffnang..memang tepat sangat la pada masa kan..tengah2 orang nak beraya ni..datang cek nuffnang..alhamdulillah..amount dia lepas la cover balik baju raya yang kita shopping kat matrade aritu hehe..

lepas tu last week juga office bagi duit raya...bukan RM50 bukan RM100 bukan RM500 tapi....RM**** heheh...amount dia sama mcm last year...masa chairman berucap dia kata kita bagi duit raya ni xde la banyak sangat..xbanyak katanya...tapi bagi kita ni banyak gile la kot! hehe syukur yallah...

seronok la masing2 senyum lebar sampai balik keje hahaha....seme mood happy2 je..amek duit raya kul 3, majlis dalam sejam..abes distribute duit raya kul 4 seme naik atas balik dah seme xde mood buat keje hahaha...tq boss semoga allah murahkan rezeki boss








Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

eima said... [Reply to comment]

gile syok dapat duit raya .... byk tu

Azura Aziz said... [Reply to comment]

wah bestnya dpt duit raya..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

alhamdulillah..murah rezki nana
bestnya dpt company camni
jaga kebajikan pekerja
errr tp bab kerja la kan, kene keje sabtu ahad yg xbest tu kan? ngee~

SalinaJohari said... [Reply to comment]

alhamdulillah....murah rezeki anak anak

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, phewww...camni barulah semangat nak kerja!! bukan rm500 tu tp 4 angka! wahh..sangat sonok! hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...