MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 14, 2015

terjahan kali ke2 @ jalan tar

 huii...xraya lah kalau tak g jalan tar musim raya hehe..satu yang tak lengkap rasa...aritu dah pegi masa puasa ke-3 cari baju darwish, weken lepas pegi lagi skali ajak adik.kul 11.30 malam baru gerak tersekat jem kul 12 lebey baru sampai..

kita mmg biasa klw soping kat jalan tar suka parking kat cap square mall sebab situ dekat just lintas jalan je jalan kaki skit sampai la semua house..lagi satu dia flat rate lepas kul 6 petang dia nye rate RM4 je parking plak berlambak2 xyah nak susah2 ronda cari parking

fuh..meriah sangat...mmg orang ramai tu sedia maklum la kan..tu pasal la xbawa budak2..eii xsesuai nak bawa budak tempat sesak2 gitu..kita yg tua ni pon panas berpeluh2..xde nak cari baju raya pon..sebab baju raya dah ada 3 pasang, tinggal nak cari tudung kita & mia je..

port nak bli tudung cam biasa la kt semua house tu ada lorong tengah kiri kanan tu ada jual tudung, abes je bli tudung tros gerak keluar pastu jalan2 belah depan semua house yang jalan besar tu..bukan tapak jualan kt tengah2 tu orang ramai gile nak jalan pon susah, jalan depan mydin, depan kedai2 emas india tu lapang skit..xde sesak2


 cam biasa la tiap tahun kang ada la budak2 laki pakai baju pompuan & tudung dok promot2 tudung klakar btol dok nyanyi kun anta
 ok dah settle jom balik



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, haaaa camtu sekali rupanya promote tudung, haha mmg meriah, penah sekali je pegi masa bulan puasa, tu pun masa study sane dulu..mmg feel betul rasa nak raye tu! hehe

- dieyana - said... [Reply to comment]

hihihi...mmng seronok g jln tar bln poso, meriah..tp kita tak kuat semngt nak g situ...cepat lembik, org ramai, pening..bila ramai mula la tk tau nak beli apa, ^__^

selamat hari raya nana!

mama tisya said... [Reply to comment]

thn ni tk jejak jln tar,..slalu epgi pn nk cr tudung..thn ni pki tudung mana ada..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

teringin nk pegi... tggu budak2 dah beso nnt la jawabnya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...