MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, July 6, 2015

vendeur festival @ matrade

 last week terjah matrade, nak cari baju raya xplan nak g pon...tapi masa kt umah tgh buka2 ig nengok ramai nau peniaga2 ig update diorang ada sale kt matrade..cam tak tahan rasa membuak2 nak soping..nak2 duit yeos dah masuk hahah...terus start enjin kete dengan berbekalkan waze sampai juga dengan jayanya..

masa nak cari parking mmg hazabedah la..tapi sebab kita mmg dah set dalam kepala..nana ko cari pasal datang sini ko kena bersabar la yea...mmg tau orang ramai, memang tau jalan sesak tapi sebab keinginan mengatasi segalanya aku terjah juga haha...

bukan apa mmg dah lama tingin nak g...last year nak g tapi xjadi tahun ni xkira apa jadi mmg dah berazam nak g..stengah jam juga la cari parking...sampai2 terus masuk hall A usha2 apa yg patut g kat hall B plak..masa kat hall B tu terjumpa dengan baju yang berkenan di hati...terus rembat..bajet nye nak cari selai je & bajet aritu nak belanja xlebih RM200 alhamdulillah menepati bajet siap dapat 2 helai baju lagi hehe sonok2

sebab apa kita datang sini?kenapa tak bli online je?sebabnya nak try...baju pesen yang kita nak tu bukan baju kurung biasa..so mmg kenala try...kang bli on9 xmuat kang satu hal plak nak tukar2

 leeyana rahman collection ni lawa2 baju dia
 2 helai dirembat bawah brand
flora anggun & euyne
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said... [Reply to comment]

leeyana rahman tu aku beli jubah die. cantik.

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

fuyooo..segak dia pg raya nanti...

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, haha kat JB pun tgh banyak event2 vendours camni, cuma sy tahan diri je xpegi...kang terlebih bajet plak, haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...