MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 7, 2015

warehouse sale : elianto/bonita/enuca/tiamo & nicole

 adoi..ni seme FB nye pasal..ari sabtu terpedaya kat ig pasal sale kt matrade ari ahad plak teperdaya kt fb pasal warehouse sale..hehe....nengok kt fb elianto la...dia update warehouse sale..ekceli warehouse sale elianto ni kita dan 3,4 kali pegi dah..dia mmg setiap bulan puasa ada sale ni murah memang murah! tapi klw pegi lambat2 mcm kita ni g ari last..apa yang tinggal dh banyak xlawa dah la...

warehouse sale elianto ni sekali dengan bonita, enuca & tiamo.elianto mcm biasa la barang2 makeup...murah2 jek semurah dari rm5 pastu bonita plak ada beg2 mcm2 jenis beg paling murah rm30 pastu ada offer 2 beg rm60.enuca pon barang kosmetik & tiamo plak brand kasut..

masa sampai2 tu terus kita ternampak kasut kaler ijau berkenan terus grab sebab nye kita xde lagi kasut raya tahun ni plak tema ijau mmg kena sangat la..masa dok pilih2 size 6 tu tak banyak choice dah..amek la 2 pasang satu lg kaler krim 2 pasang RM40 je

barang elianto plak kita amek eyeliner & blusher kombo dua tu RM25 pastu amek perfume utk mia 3 botol RM15 (kt luar rege RM9.90 sebotol) fuhh!! berbaloi2 kalau datang ware house ni


 liquid eyeliner & pensil tu mmg set 2 batang rm25 rege dia
 ni kita wasap la bos..kot dia nak kirim sebab dia gemar sangat pakai kasut2 pesen gini tu gigih snap2 pic kasut tu
ni yg kita pilih

 hai comei kan pepel tp size 8
 kasut yg lawa2 seme tinggal size 8 je seme rm20 sepasang
 ni la kasut raya kita murah jek
 ni la hasil rembatan kt warehouse elainto
 seberang jalan elianto tu ada satu kilang baju pon mcm biasa..diorang akan buat warehouse sale masa bulan puasa kebanyakan deret2 tu memang kilang2 baju mmg ramai buat warehouse sale 
yang ni brand nicole yang utamanye...lepas tu ada juga brand2 lain dia campo2 hush puppies, disney tapi kt sini baju2 dia mcm banyak buruk2..ada la yang lawa2 tapi kena godek2 baru jumpe yg lawa


blouse nicole 3 hengget je ko! ni klw kt shopping mall mau 40-50 inggit kot..
size 2 je yang ada
 gile kan rege baju 3 inggit haha ni baju paling murah la
 ni part baju budak2 campo2 brand dia..size xbanyak pilihan
 standed RM20 gitu camni brand disney
 ni plak hasil rembatan kt warehouse sale nicole tu
baju mia brand hush puppies rm20 je
kasut adik disney rm20
pastu kemeja tokyah brand nicole rm15
& kasut bb brand disney nak kasi kawan rm20

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, erkkk gilalah..gila murah semuanyaaaa!! Arghh tension tgk, hahaha...paling best kasut tu lah, sy pun pakai kasut2 camtu..design okay plak tu dan murah..mmg lahh berbaloi pegi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...