MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 3, 2015

Wow tq scotss

lama dah join contest ni bulan 5 aritu..kita antara 100 orang pertama yang join..mmg target nak menang 100 penyertaan terawal je..xde pon taget nak menang 10 adiah utama sebab mmg tak terer buat slogan hehe...

dapat adiah ni pon dah syukur dah..semalam baru sampai sekotak barangan scotss, ada vitamin, cod liver oil & horlicks.bagi sorang skit kat anak buah vitamin tu..kang banyak2 kat umah bebudak makan cam gegula plak kang...

ramai juga kawan2 menang ni..tiap ari ada je kat fb orang update adiah dah sampai...akhirnya kita punya pon sampai juga.


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

haa..ni baru tahniah kat ibu dia..tahniah nana....murah sungguh rezeki

nurfadilah suardi said... [Reply to comment]

Tahniah nana

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, yeayy menang lagi! excited tgk horlicks tu sbb horlicks kan mahal, berkira betul nak beli..ini dpt free mmg best lah!! Tahniah :D

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... [Reply to comment]

besh tue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...