MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, August 3, 2015

alhamdulillah..

syukur..syukur...dalam keadaaan gawat2 orang kena buang keje sana sini..ada lagi rezeki nak merasa naik gaji...last week boss panggil suh masuk bilik dia...ati rasa tak sedap..sebab bila masuk bilik dia, dia cakap duduk dulu..biasanya klw dia nak suh buat keje apa2 dia akan direct cakap je..xde nak suh duduk...

nengok muka dia serius je...dia start cakap "sebenarnya...company dah decide...
sambil dia cakap dia tunduk macam nak mencapai sesuatu..dia hulurkan satu envelope putih..
masa tu debar2 je..dalam ati fikir eh company nak berentikan aku ke?ye la nengok ramai kena buang keje kan...

lepas tu tros bos cakap company dah decide nak bagi increment.allah masa tu nak menjerit pon ada hahah...terus senyum lebar selebarnya...tros cakap fuh...seram saya ingatkan surat berentikan keje hahaha....

alhamdulillah..nak masuk 2 tahun kat sini 2 tahun merasa increment, bonus dapat skali, duit raya dapat 2x walaupon kadang2 saya stress keje cam haram kadang tu..kena stayback..kena datang keje weken, kena buat semua keje, nama je procurement tapi keje qs kita buat, bd kita buat cleaner cum despatch pon ada juga kadang...hahaha..tapi apa pun tetap bersyukurlah..ada kerja ada sumber rezki.




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said... [Reply to comment]

alhamdulillah.. congrax

Mar Mansor said... [Reply to comment]

tahniah atas rezeki..

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahh tahniah..tu lah, sy ni pun pk2 balik kerja mmg kadang2 tu ase cm nak brhenti je..huhu, tp sama mcm akak dua tahun kerja, merasa lah naik gaji even sikit, tp Alhamdulillah lah..hehe..boleh menabung lebih sikit (n_n)

eima said... [Reply to comment]

tahniah .... alhadulillah ...

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

alhamdulillah...

ietams said... [Reply to comment]

tahniah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...